Bijles Frans in Arnhem

Heb je bijles nodig/heeft uw kind bijles Frans in Arnhem nodig? Taal tot Succes helpt niet alleen bij het gericht verbeteren van de Franse taal, maar ook bij het toewerken naar toetsen en het kiezen van de juiste leeraanpak. Céline Magnenat is gediplomeerd docent, haar moedertaal is Frans.

  • Start en tijdstip van de bijles Frans in Arnhem zijn in overleg bepaald.
  • Kosten: 25 euro per bijles per persoon.

Franse bijles in Arnhem nodig?

Vindt uw kind het Frans moeilijk? Hoort u regelmatig dat uw kind het Frans niet snapt, er onvoldoende voor staat of zelfs de opmerking dat hij/zij denkt het vak nooit te zullen snappen? Taal tot Succes geeft bijles Frans in Arnhem. Bijles Frans kan uw kind helpen doordat het structuur en handige tips ontvangt en daarmee het vertrouwen in een goed resultaat terugbrengt. U kunt kiezen uit enkele bijlessen tot zelfs een doortimmerde bijspijker cursus. De lessen en bijspijkercursussen worden in Arnhem en omgeving gegeven.

Enkele voorbeelden van veelvoorkomende onduidelijkheden:

  • Haalt uw kind être en avoir nog steeds door elkaar?
  • Begrijpt hij/zij niet hoe hij/zij de présent van werkwoorden op –er, -ir en –re moet maken?
  • Snapt hij/zij de zinsopbouw van de Franse taal niet?
  • Begrijpt hij/zij het verschil niet tussen le passé composé en l’imparfait?
  • Of hoort u gewoon dat Frans stom is?

Moeite met het leren van Frans

Moeite hebben met het leren of leren begrijpen van het Frans komt zeer regelmatig voor. Het is belangrijk om niet te lang te wachten met het inschakelen van hulp. Komen de voorbeelden zoals in de bulletpoints u bekend voor? Neem dan contact op voor de mogelijkheden van een bijles Frans in Arnhem.

Bijles Frans op de manier die past bij uw kind

Taal tot Succes heeft al veel kinderen geholpen met een bijles Frans in Arnhem. Het taalinstituut helpt kinderen door de cruciale punten van de taal overzichtelijker voor hen te maken. De bijlessen vinden plaats in een veilige omgeving zonder afleidingsmogelijkheden (geen mobiel/geen achtergrondgeluiden). Een kind kan zich helemaal concentreren op de uitleg of het oefenen van wat hij/zij niet snapt. De docent geeft hem/haar alle aandacht. Aangezien elk kind anders is zoekt Taal tot Succes telkens naar de manier die het best bij uw kind past. Soms volstaat het door alleen de moeilijke stof extra te oefenen en soms is er de behoefte aan meer grammaticale uitleg.

Gericht bijspijkeren van kennis.

Persoonlijke aandacht voor behoeften kind.

Vertrouwde en huiselijke sfeer.

Tips voor thuis verder leren.

Vertrouwen in eigen kunnen verbeteren.

Neem contact op