Cursus Frans voor beginners in Arnhem

In de cursus Frans voor beginners in Arnhem leert u op een gevarieerde en interactieve manier de basisbeginselen van de Franse taal. U leert onder andere om uzelf voor te stellen, tot honderd te tellen en zeggen waar u wel of niet van houdt. Taal Tot Succes werkt met de methode Voyages Nieuw 1 voor beginners.

  • Start beginnerscursus Frans: januari en september.
  • Tijdstip: diverse tijdstippen, in overleg met cursisten bepaald.
  • Kosten: 15 euro per persoon per les van 60 minuten.

Frans als taal: romantisch of mooi?

Een cursus Frans voor beginners in Arnhem volgen bij Taal tot Succes opent de deur naar een wereldtaal. Maar liefst 260 miljoen mensen spreken Frans, verdeeld over 5 continenten. Vindt u het Frans een romantische of mooie taal? Als u een passie voor talen hebt is dat misschien voor u een voldoende reden om de taalcursus Frans voor beginners te willen volgen. Maar er zijn natuurlijk ook diverse andere redenen waarom u wil kiezen voor een cursus Frans voor beginners in Arnhem.

Cursus Frans voor beginners

Heel veel Nederlanders gaan in de zomervakantie naar Frankrijk op vakantie. In dat geval is het wel handig om – om praktische redenen – op de camping een paar Franse woorden te kunnen spreken. Uw vakantie kan een nieuwe dimensie krijgen als u in staat bent om een praatje te maken met lokale mensen. Of als u het menu kan lezen en iets in een restaurant kan bestellen in plaats van iets aan te wijzen. Een beginnerscursus Frans in Arnhem kan het verschil maken!

Woordenschat Frans gecombineerd met tips en structuur

Het verschil tussen wel en niet kunnen communiceren met Franstaligen zit hem in het beschikken over een kleine basis van de Franse taal. Woordenschat en tips kunnen u daarbij al veel plezier bezorgen. Een cursus Frans voor beginners is de juiste manier om uw niveau te verbeteren. Dit geeft u meer gevoel en kennis van de taal, maar ook de structuur om op voort te borduren.

Wat kunt u na het volgen van de beginnerscursus Frans?

  • De weg vragen naar een museum, het strand, een restaurant, een ziekenhuis, een camping of een bakkerij.
  • Een kamer reserveren in een hotel, of herberg.
  • Een bestaande reservering aanpassen of annuleren.
  • In gesprek gaan met lokale mensen over het weer of eenvoudige gesprekken voeren tijdens evenementen of op een markt.
  • In geval van nood aangeven waar u op de weg staat, wat er gebeurd is of waar u pijn heeft.

Kleine groepen.

Persoonlijke aandacht voor uw behoeften.

Vertrouwde en huiselijke sfeer.

Durven praten.

Samen plezier hebben.

Neem contact op