Cursus Frans voor gevorderden in Arnhem

In de cursus Frans voor gevorderden in Arnhem leert u nuances herkennen in de Franse taal. Zo leert u bijvoorbeeld goed onderscheiden wanneer u ‘ik ging’ en ‘ik ben gegaan’ gebruikt. Ook leert u hoe u een voorwaardelijke zin kunt maken (‘als ik, dan…’). Praktische situaties en interactieve oefeningen staan centraal in de cursus Frans voor gevorderden in Arnhem.

  • Start cursus Frans voor gevorderden: januari en september.
  • Tijdstip: diverse tijdstippen, in overleg met cursisten bepaald.
  • Kosten: 15 euro per persoon per les van 60 minuten.

Spreekt u al een aardig woordje Frans?

De cursus Frans voor gevorderden in Arnhem is bij uitstek geschikt voor mensen die al een aardig woordje Frans spreken. Tijdens de taalcursus is er volop ruimte voor het leren van nuances in de Franse taal. Net als in de Nederlandse taal wisselt u ook in de Franse taal diverse tijden en werkwoordsvormen af. U leert tijdens de gevorderden cursus bijvoorbeeld hoe u een voorwaardelijke zin kunt maken. Een praktische insteek, interactieve oefeningen en een modern taalgebruik staan centraal tijdens de lessen.

Cursus Frans voor gevorderden

Volgt u een opleiding, heeft u Frans nodig voor uw werk of wilt u een goed gesprek voeren met een Franstalig persoon, dan is de cursus Frans voor gevorderden in Arnhem echt iets voor u. Bij sommige studies is een bepaald niveau van het Frans nodig of sterk aangeraden. Dit is het geval bij bijvoorbeeld de opleiding International Business and Languages aan de HAN. Maar ook bij de Hotel Management school in Maastricht, de hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management, de mbo-opleiding Stewardess Receptioniste Hostess, de hbo Europese studies, de hbo-opleiding Commerciële Economie, de studie Franse taal en cultuur aan de universiteit maar ook uiteraard als u leraar Frans wilt worden of een hogeschool voor tolken en vertalen als met hoofdvak Frans kiest. Er zijn dus diverse opleidingen waar de beheersing van het Frans een vereiste of een pré is en een cursus Frans voor gevorderden bij kan helpen.

Frans als pluspunt bij het vinden van een baan

Een goede beheersing van de Franse taal opent deuren op zakelijk gebied, het is een pluspunt als het gaat om het vinden van een baan. Iemand hoeft slechts naar de vacatures te kijken om hiervan overtuigd te worden. Met een cursus Frans voor gevorderden zet u een stap op weg naar betere carrièrekansen.

Kleine groepen.

Persoonlijke aandacht voor uw behoeften.

Vertrouwde en huiselijke sfeer.

Durven praten.

Samen plezier hebben.

Neem contact op