Privéles Frans in Arnhem

Heeft u een duidelijk doel, zoekt u flexibiliteit of leert u liever 1-op-1, kies dan voor een privéles Frans in Arnhem van Taal tot Succes. Samen bepalen we het doel, de werkwijze en de frequentie van de privéles Frans. De keuze is groot, van een complete cursus met alle vaardigheden erin verwerkt tot een privécursus met een specifieke focus. U kiest wat u aanspreekt.

  • Start en tijdstip van de privéles Frans zijn in overleg bepaald.
  • Kosten: 50 euro per persoon per lesuur van 60 minuten.

Privéles Frans in Arnhem is een keuze voor kwaliteit

Kiest u voor een privéles Frans in Arnhem bij Taal tot Succes, dan gaat u voor kwaliteit. De lessen zijn gegeven door een gediplomeerd docent Frans (Céline Magnenat) wiens moedertaal Frans is. Heeft u een duidelijk doel voor ogen, zoekt u flexibiliteit of leert u bij voorkeur in een 1-op-1 situatie, kies dan voor deze privélessen Frans.

Cursus in huislijke sfeer

De lessen of cursus Frans is gegeven in een huislijke omgeving in Arnhem-Noord, goed bereikbaar met eigen of openbaar vervoer. U bepaalt de frequentie en de inhoud van de privélessen. Een privéles Frans is bij uitstek geschikt voor mensen die heel gericht willen werken aan het leren of verbeteren van de Franse taal of bepaalde elementen erin. Wilt u het DELF-/DALF-diploma behalen, dan is privéles Frans daarvoor een prima voorbereiding.

Training voor DELF/DALF-diploma

Een DELF/DALF-diploma kan nodig zijn om aan een bepaalde opleiding te mogen beginnen of als bewijs van uw vaardigheden bij het vinden van een baan. Wilt u kunnen aantonen dat u over een bepaald niveau beschikt in het Frans en dat officieel laten vaststellen? Privéles Frans bij Taal tot Succes kan u helpen bij het bereiken van dit doel. Tijdens de privéles traint u, uiteraard afhankelijk van uw behoeften, alle vaardigheden die in de toets worden getest: lezen, luisteren, spreken en schrijven. De oefeningen die we aanbieden zijn specifiek gemaakt om u te trainen voor het gewenste niveau.

Gratis intakegesprek

Een gratis en vrijblijvend intakegesprek gaat vooraf aan de privécursus Frans. Tijdens het intakegesprek stellen we uw doelen vast. Dit gesprek biedt Taal tot Succes ook de mogelijkheid om een inschatting te maken van uw kennis en vaardigheden in het Frans. Naar aanleiding van deze stappen kunnen we samen de duur, de frequentie en de plaats van de privélessen bepalen, zodat u uw persoonlijke succes kan bereiken.

Persoonlijke aandacht voor uw behoeften.

Vertrouwde en huiselijke sfeer.

Durven praten.

Samen plezier hebben.

Neem contact op