Conversatieles Frans in Arnhem

In de conversatieles Frans in Arnhem ligt de nadruk uiteraard op praten in het Frans in een leuke ongedwongen sfeer en met modern taalgebruik. U leert uw spreekvaardigheid verbeteren door het bestuderen van artikelen/teksten, het analyseren van een liedje of het spelen van een educatieve spelletjes. De conversatieles Frans wordt gegeven op meerdere niveaus, van beginner via intermediair tot gevorderd.

  • Start conversatiecursus Frans: januari en september.
  • Tijdstip: diverse tijdstippen, in overleg met cursisten bepaald.
  • Kosten: 15 euro per persoon per les van 60 minuten.

Praten in ongedwongen sfeer

Een conversatieles Frans in Arnhem is een leuke manier om in een ongedwongen sfeer in de Franse taal te praten. Taal tot Succes stelt kleine groepen samen die samen praten over allerlei onderwerpen. U leert uw spreekvaardigheid te verbeteren, de groep bestudeert artikelen en teksten of analyseert samen een liedje. Educatieve spelletjes helpen daarnaast om af en toe een leuke twist aan de conversatieles te geven.

Conversatiecursus op drie niveaus

De conversatieles Frans is er op drie niveaus (beginners, intermediair en gevorderden), maar alle niveaus leiden ertoe dat u vooral uw spreekvaardigheid verbetert. U leert makkelijker spreken en dat helpt bij het voeren van gesprekken met bijvoorbeeld mensen op een camping, in een hotel of tijdens een zakelijke meeting.

Conversatieles Frans in Arnhem

U zult merken dat een conversatieles Frans in Arnhem bij Taal tot Succes u niet alleen helpt bij het voeren van gesprekken, maar ook bij het volgen van films of video’s. U begint met het herkennen van zinnen, zinsconstructies of u kunt de nuances van interviews of diepgaandere gesprekken volgen. Grappige Franse films (Intouchables, Bienvenue chez les Ch’tis), romantische of hippe Franse liedjes (Stromae, Maître Gims) laten zien dat de Franse taal helemaal terug is van weggeweest. Misschien wilt u de Franse humor in de film ‘Intouchables’ in originele versie begrijpen? Bent u fan van Stromae of Jacques Brel en wilt u mee kunnen zingen met hun liedjes?

260 miljoen Franstalige mensen

Een conversatiecursus Frans zorgt er sowieso voor dat de wereld waarin niet alleen u, maar ook 260 miljoen Franssprekende mensen leven, een heel stuk dichterbij komt. Heeft u interesse in de conversatieles Frans van Taal tot Succes, schrijf u in of vraag om meer informatie.

Kleine groepen.

Persoonlijke aandacht voor uw behoeften.

Vertrouwde en huiselijke sfeer.

Durven praten.

Samen plezier hebben.

Neem contact op