Cursus Frans op intermediair niveau in Arnhem

In de cursus Frans op intermediair niveau in Arnhem verbetert u de basis van de Franse taal waarover u al beschikt. Aanvullend leert u handige zinnen die direct toepasbaar zijn in de praktijk, zoals op vakantie, bij de dokter of tijdens uw werk. Start cursus Frans op intermediair niveau: januari en september

  • Tijdstip: diverse tijdstippen, in overleg met cursisten bepaald.
  • Kosten: 15 euro per persoon per les van 60 minuten.

Verbeter de basis van uw Frans

Kiest u voor een cursus Frans op intermediair niveau in Arnhem, dan beschikt u al over enige basis van de Franse taal. U heeft vroeger op school Frans als vak gehad of heeft al eens een cursus Frans gevolgd. Met het volgen van de cursus Frans op intermediair niveau kunt u het stof van uw oude kennis af blazen. De opgefriste kennis zorgt ervoor dat u zich in diverse situaties verstaanbaar kunt maken of zelfs een gesprek kunt aanknopen met een Franstalig persoon.

Woordenschat Frans gecombineerd met tips en structuur

Het verschil tussen wel en niet kunnen communiceren met Franstaligen is soms niet meer dan het beschikken over een kleine basis van de Franse taal. Woordenschat en tips – die u tijdens de lessen opdoet – kunnen u daarbij al veel plezier bezorgen. Een cursus Frans op intermediair niveau is de juiste manier om uw niveau te verbeteren. Dit geeft u meer gevoel en kennis van de taal, maar ook de structuur om op voort te borduren.

Cursus Frans op intermediair niveau

De cursus Frans op intermediair niveau maakt gebruik van actueel cursusmateriaal en modern taalgebruik. De kans is groot dat u de taalcursus kunt gebruiken tijdens een vakantie of voor het beter begrijpen van werkcollega’s al die in een Franstalig land actief zijn. Kennis van de Franse taal zorgt ervoor dat net iets meer ontspannen op vakantie gaat of de taalbarrière met een collega wegneemt. De cursus Frans op intermediair niveau helpt u bijvoorbeeld bij het vragen naar de weg, het reserveren van een kamer of het aanpassen van een reservering. Taal tot Succes helpt u graag bij het verbeteren van de basis aan Franse taal waarover u al beschikt.

Wat kunt u na het volgen van de cursus Frans op intermediair niveau?

  • De weg vragen naar een museum, het strand, een restaurant, een ziekenhuis, een camping of een bakkerij.
  • Een kamer reserveren in een hotel of herberg.
  • Een bestaande reservering aanpassen of annuleren.
  • In gesprek gaan met lokale mensen over het weer of simpele gesprekken kunnen voeren tijdens evenementen of op een markt.
  • In geval van nood aan kunnen geven waar u op de weg staat, wat er gebeurd is of waar u pijn heeft.

Kleine groepen.

Persoonlijke aandacht voor uw behoeften.

Vertrouwde en huiselijke sfeer.

Durven praten.

Samen plezier hebben.

Neem contact op