Wil jij of moet je in de zomerperiode je niveau Frans opkrikken? Dan is de Zomerschool Frans een slimme keuze. Heb je lessen gemist of heb je om een andere reden behoefte aan een bijspijkercursus Frans, stuur dan een e-mail of bel even.

Zomerschool Frans helpt

Veel scholieren hebben steun nodig bij het leren van de Franse taal. Vaak ook is de extra steun het noodzakelijke zetje in de goede richting. Het is erg belangrijk om op tijd steunlessen te volgen. Daardoor is er meer tijd om iets te herhalen en voorkom je gehaast.

Spreek- en schrijfvaardigheid – woordenschat verbeteren

In sommige gevallen kiezen leerlingen ervoor om gericht aan een specifiek onderdeel van de Franse taal te werken. Bijvoorbeeld aan de spreek- of schrijfvaardigheid. De kans is groot dat daarbij blijkt dat een stukje ‘basis’ van de Franse taal ontbreekt, zoals woordenschat of grammatica. Taal tot Succes heeft erg veel ervaring met het verbeteren van de Franse taal bij scholieren. De Zomerschool Frans is hiervoor een uitstekend moment.

Begin met een goede basis aan het nieuwe schooljaar

Wil je deelnemen aan de Zomerschool Frans in Arnhem van Taal tot Succes, dan kun je er zeker van zijn dat je met een betere basis aan het nieuwe schooljaar begint. De lessen zijn vergelijkbaar met bijlessen. Omdat elke leerling anders is en eigen uitdagingen heeft, zijn de lessen ook specifiek gericht op de wensen van elke leerling of student. Heb je moeite met het uit elkaar houden van werkwoorden? Is de uitspraak van het Frans een probleem? Mis je handige ezelsbruggetjes om bij een proefwerk de juiste antwoorden te geven of de beste strategie te kiezen? Het is slechts een greep uit de vele aspecten waarbij de Zomerschool Frans kan helpen. Twijfel je nog, stuur dan een berichtje of bel even.

Tarief: het tarief van de zomerschool bedraagt 25 euro per persoon per les van 60 minuten. Bij groepslessen kan dit tarief per persoon iets lager zijn, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Lessen van een gediplomeerd docent Frans

Taal tot Succes is een initiatief van gediplomeerd docente Céline Magnenat. Céline heeft ervaring met lesgeven aan scholieren en volwassenen. Bij de Zomercursus Frans ligt de nadruk op het bijspijkeren van het niveau Frans van scholieren.